Urimet më të bukura! – paola tuaj gruaja

Për ty që më mësove dashurinë e pafund,sepse ti je dashuria e pafund;ajo për të cilën nuk kursehet,që bëhet gjak i nxehtë dhe i dhuron jetën gjithëçkaje.
Gëzuar, gëzuar dhe 1000 herë të tjera!
Paola