Top 20 Trajnieret me te mire

Ka filluar te stervise Kombetaren Shqiptare ne 2011, diçka qe u konsiderua nje zgjedhje e dores se dyte ne ate kohe – nuk kishte stervitur ndonje ekip jashte Italise e mori persiper nje skuader qe ishte ne vendin e 74 te klasifikimit boteror. Vetem ne kater vjet e ngjiti nder 20 skuadrat me te mira ne bote duke fituar kunder Frances dhe Portogalise, e duke u klasifikuar per here te pare ne finalet e nje torneu kaq te madh. Te gjithe do te donin ta shihnin kete skuader tek Europiani por duhet te jene te matur ne urimet qe bejne sepse do te hasin nje kundershtar te forte.