Historike, Shqipëria drejt rekordit , e 22-ta në FIFA

Historike, Shqipëria drejt rekordit , e 22-ta në FIFA

Kombëtarja Shqiptare e Futbollit do të gëzojë një rekord historik, i cili pritet të zyrtarizohet ditën e nesërme.
Sipas përllogaritjeve, Shqipëria do të pozicionohet e 22-ta në ranglistën e UEFA-s.
Tre pikët e marra ndaj Serbisë në tavolinë nga KAS, si dhe fitoja 1-0 ndaj Francës, i rendisin kuqezinjtë 14 vende më lart, pra në të 22-in, duke lënë pas Francën, Danimarkën, SHBA-në, Rusinë dhe Suedinë, pa harruar fqinjët tanë Serbinë dhe Greqinë.
Një arritje historike për Kombëtaren kuqezi të italo-shqiptarit