LISTA SKUADËR PËR DANIMARKA – SHQIPËRI E PORTIGALISE

25 lojtaret e grumbulluar per sfidat kunder Danimarkes dhe Portugalis.

1 Berisha
2 Hoxha
3 Shehi
4 Agolli
5 Ajeti
6 Aliji
7 Cana
8 Xhimshiti
9 Hysaj
10 Lila
11 Rrahmani
12 Abrashi
13 Basha
14 Kace
15 Kukeli
16 Memushaj
17 Shala
18 Xhaka
19 Balaj
20 Cikalleshi
21 Gashi
22 Lenjani
23 Roshi
24 Sadiku
25 Salihi

I AFRUAR: Bulku