KAMPIONATI BOTEROR RUSIA 2018

Grupi G

Grup sigurisht shumë i vështirë por stimulues.

Me dy skuadra të mëdha si Spanja e Italia po edhe me Izraelin ambicioz, gjithashtu nuk mund të nënvleftësojmë dy skuadra si Maqedonia e Lihtenshtejni.

Jemi më shumë se një vit para nisjes se competicionit.

Fokusi ynë sot është drejtuar në Francë për kampionatin Europian, me dy ndeshje kyçe kundër Danimarkës në Copenhagen dhe tre ditë më pas në Shqipëri kundër Portugalisë.

Kemi një skuader që vazhdon të rritet, që përballë vështirësive dyfishon vendosmërinë e me modesti e krenari kërkon të tejkalojë diferencat e mundëshme teknike.

Do të punojmë me intensitetin e madh të përhershëm, duke parë gjithmonë përpara me besim e gjakftohtësi.