Festa e Pavarsise.

Sot me rastin e festes se Pavarsise pershendes dhe perqafoj ngrohtesisht te gjithe shqiptaret ne Atdheun e tyre!
Nje urim te vecante te gjithe atyre qe kane lene Atdheun per ti dhene familjes nje te ardhme me te mire.
Gezuar!