Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2015,Merry Christmas and Happy New Year, Buon Natale e Felice Anno Nuovo, Feliz Navidad y Feliz Año Nuevo, Joyeux Noël et Bonne Année

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2015!
Jemi ende bashkë për të festuar Krishtlindjen, nuk është një gjë e vogël.
Falenderoj Zotin që më dha mundësinë edhe një herë t’ju dërgoj urimin tim të gjithëve ju që më ndiqni. Miq, të afërm, të njohur, rivalë dhe specialistë. Do të doja t’ju shihja në sy që të mund t’ju kuptoja më mirë, po nuk mundem, e atëhere ndalem një çast për të ndjekur rezultatet, avionët, bilancet e futbollistët.
Ndalem pak për të menduar në këtë Krishtlindje si një rast përtëritjeje, ringjalljeje. Kam një moshë që më lejon të shoh të kaluarën për të nxjerrë mësime nga eksperienca e jetës, për t’i bërë më reale e më me vlerë ëndrrat e mia të ardhëshme.
Këto do të doja t’ju thosha miqtë e mi, t’ju flisja pak për mua dhe të shpresoj që të gjithëve të na vijë një “kohë e re” për të realizuar ëndrrat tona.
Me mirënjohje uroj për të gjithë ne një Krishtlindje të lumtur e plot besim!
Gianni