Lista skuadër ndeshje miqësore kundër Kosovës dhe Gjeorgjisë

Lista e lojtareve te grumbulluar per ndeshjet miqesore me Kosoven ne Prishtine ne date 13 nentor dhe me Gjeorgjine ne Tirane ne date 16 nentor.

lojtar
Pozicioni qe luan
Berisha Portier
Hoxha Portier
Shesi Portier
Agolli Mbrojtes
Aliji Mbrojtes
Ajeti Mbrojtes
Cana Mbrojtes
Djmsiti Mbrojtes
Hysaj Mbrojtes
Rrhmani Mbrojtes
Veseli Mbrojtes
Abrashi Mesfushor
Basha Mesfushor
Lila Mesfushor
Lilaj Mesfushor
Memushaj Mesfushor
Shala Mesfushor
Xhaka Mesfushor
Balaj Sulmues
Cikalleshi Sulmues
Gashi Sulmues
Lenjani Sulmues
Manaj Sulmues
Roshi Sulmues
Sadiku Sulmues