E ARDHMJA FLET SHQIP

Nje FALEMINDERIT madheshtor per te gjitha mesazhet qe jeni duke me derguar, pavaresisht dy ndeshjeve te fundit.
E them dhe e shkruaj menjehere: FUTBOLLI SHQIPTAR PO RRITET.
Dhe rruga e rritjes kalon edhe nepermjet momenteve te veshtira, zhgenjimeve perveluese dhe performancave te lena ne mes.
ESHTE NORMALE!
ESHTE NORMALE sepse te gjitha keto bejne pjese ne procesin e RRITJES.
E rendesishme eshte te mos humbim, te mos hutohemi prej polemikave kalimtare te gjeneruara nga nje zhgenjim momenti.- Eshte thelbesore te shtrengojme fort dhe gjithmone drejt rotacionin fiks. -Nevojitet te ndjekim rrugen e gjurmuar dhe te vazhdojme ne punen e ndermarre duke kembengulur ne punen e kryer.- E me pas….. KURRE te mos terhiqemi! – Ne duhet te luftojme per fatin e ketyre kualifikimeve per aq kohe sa matematika nuk jep verdiktin e saj! – Jam i sigurt se ne fund te rruges ( te ndermarre pak me shume se nje vit), rruges se Kombetares Shqiptare, ka nje objektiv per te arritur. Ky objektiv eshte e ARDHMJA e UNITETIT.- Nje e ardhme qe do te jape permbushje,sodisfacion. – E ARDHMJA FLET SHQIP. – Une jam i sigurt.

Gianni De Biasi