Faleminderit miq!,per te fituar “Sportisti i vitit 2014″. !

Faleminderit miq!
Doja tju falenderoja per mbeshtetjen e madhe qe me keni dhene per te fituar “Sportisti i vitit 2014″. Ne pak dite me keni bere te rikuperoj disavantazhin dhe te fitoj me nje diference te madhe. Ju perqafoj dhe ju uroj nje vit 2015 te mbare.