FIFA Renditja Shqipëria

ranking1Pas fitore prestigjioze në renditjen Portugali FIFA pësoi një hap të madh përpara, nga 70 ° në vend të muajit të kaluar, në 45 ° vendin aktual për Shqipërinë kombëtar.Edhe pse të dhënat historike të ekipit të Zi Kuq është vendi i 37-të në qershor 2013, gjithmonë nën drejtimin e Gianni De Biasi.

Tani sfidat që presin ekipin janë shumë të kërkuar, 11 tetor deri Elbasan (Shqipëri) kundër Danimarkës dhe 14 tetor në Beograd kundër Serbisë.